Εκδηλώσεις / Εμφανίσεις


Εδώ, μπορείτε να απολαύσετε μερικές φωτογραφίες και βίντεο, από εμφανίσεις του Νίκου Ξανθόπουλου στην Ελληνική επικράτεια, κυρίως για την παρουσίαση του νέου αυτοβιογραφικού του βιβλίου "Όσα Θυμάμαι και Όσα Αγάπησα".

Πέμπτη 1/6/2006 - Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2006, συνάντησα (για πρώτη φορά) τον Νίκο Ξανθόπουλο σε ένα κεντρικό βιβλιοπωλείο της Νεάπολης Θεσσαλονίκης. Ο Ξανθόπουλος βρισκόταν εκεί στα πλαίσια της προώθησης του αυτοβιογραφικού βιβλίου του "Όσα Θυμάμαι και 'Οσα Αγάπησα" από τις εκδόσεις Άγκυρα. Σχετικό άρθρο με τα παρελειπόμενα της εκδήλωσης μπορείτε να διαβάσετε στην ενότητα Αρθρογραφία, κάνοντας κλικ εδώ.


Πολυμεσικό υλικό:
Φωτογραφίες από την εκδήλωση
Βίντεο αποσπάσματα από την εκδήλωση.

Τετάρτη 24/5/2006 - Στην Καστοριά

Ήταν πραγματικά μια πολύ όμορφη βραδυά για όσους παραβρέθηκαν την Τετάρτη 24 Μαίου, το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρου του Άργους Ορεστικού, όπου ο αγαπημένος καλλιτέχνης παρουσίασε στην ακριτική πόλη το βιβλίο του. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Πολυμεσικό υλικό:
Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Πέμπτη 5/1/2006 - Νέα Χαλκηδόνα

Ο Νίκος Ξανθόπουλος, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2006, εμφανίστηκε στο Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτη της Νέας Χαλκηδόνας για να υπογράψει την αυτοβιογραφία του, με τίτλο Όσα Θυμάμαι και Όσα Αγάπησα.

Πολυμεσικό υλικό:
Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Δεκέμβριος 2005 - Συνέντευξη στην εκπομπή Διασπορά

Τον Δεκέμβριο του 2005 και με την ευκαιρία της προώθησης του αυτοβιογραφικού του βιβλίου στη πόλη της Θεσσαλονίκης, η ΕΤ3 και η εκπομπή Διασπορά, είχε την ευκαιρία να έχει επίτιμο καλεσμένο τον Νίκο Ξανθόπουλο. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής που άγγιξε τα 71 λεπτά, ο Νίκος Ξανθόπουλος είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τη ζωή του, το βιβλίο του, αλλά και να μιλήσουν γι' αυτόν γνωστοί και επώνυμοι.

Πολυμεσικό υλικό:
Βίντεο Αποσπάσματα από την εκπομπή