Σκλάβοι της Μοίρας [1966]

sklaboimoiras
Σκηνοθεσία: Τεγόπουλος, Απόστολος
Σενάριο: Κυριάκος Χρήστος
Παραγωγή: Κλακ Φιλμ
Εισητήρια: 224053
Διάρκεια: 99'

Πρωταγωνιστούν: Ξανθόπουλος Νίκος, Ζήλεια Άντζελα, Κατράκης Μάνος, Πάλλης Βύρων, Αυλωνίτης Βασίλης, Χριστοφορίδης Περικλής, Βλάχος Ανέστης, Πλατής Νικήτας, Μιχαηλίδου Αθηνά, Βελέντζας Γιώργος, Γιαννόπουλος Τάσος, Φέρμας Νίκος, Έξαρχος Θόδωρος, Γαλάνη Ρένα, Πασχαλίδης Νίκος, Πασπάτη Άννυ, Κονταρίνης Ερρίκος, Δήμου Σόνια, Βουδούρης Σπύρος, Σγουρίδου Νίνα, Βρανά Σπεράντζα.

Υπόθεση: Μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο Κώστας, νομίζοντας πως είναι ο ίδιος υπαίτιος, εγκαταλείπει τις σπουδές του και πουλάει μπαλόνια στο πάρκο, όπως έκανε και ο πατέρας του. Η ταυτότητα που έχασε η Λουίζα, θα σταθεί η αιτία να βρεθεί στο σπίτι της οικογένειας της, μάλιστα την στιγμή που η μητέρα της θα έχει μια φοβερή κρίση με την υγεία της. Ο Κώστας θα την σώσει από βέβαιο θάνατο και θα κερδίσει τη συμπάθεια της Λουίζας, η οποία θα φροντίσει να προσληφθεί στο εργοστάσιο του πατέρα της...

sklaboimoiras

Σημείωσεις: Μια από τις καλύτερες ταινίες του Νίκου Ξανθόπουλου. Μοναδική εμφάνιση του Βύρωνα Πάλλη σε ταινία του Νίκου Ξανθόπουλου, στον ρόλο του "κακού".

Πολυμέσα: Αρχεία Video

Αξιολόγηση: 10/10

πηγή: Multimedia CD-ROM Ελληνικός Κινηματογράφος 1997 ΕΘΝΟDATA

Φιλμογραφία