Συμπρωταγωνιστές


Μεγάλο μέρος της επιτυχίας των ταινιών με πρωταγωνιστή των Ξανθόπουλο, αποτελούσαν και οι συμπρωταγωνιστές του. Ποιος μπορεί να λησμονήσει την κλασική <<μάνα>> Ελένη Ζαφειρίου, τον πάντα μοχθηρό Στέφανο Στρατηγό και τις αέναα μοιροχτυπημένες φιλενάδες Μάρθα Βούρτση και Άντζελα Ζήλεια;

Σε αυτήν εδώ τη θεματική ενότητα, θα μας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά όλους τους ηθοποιούς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνείσφεραν τα μέγιστα στο οικοσύστημα ταινιών Νίκου Ξανθόπουλου!

Χωρίσαμε το σύνηθες cast των ταινιών Ξανθόπουλου, σε τρεις επιμέρους θεματικές κατηγορίες:

Φιλενάδες / Σύζυγοι

σε αυτή την κατηγορία, αναζητήστε τις Μάρθα Βούρτση, Άντζελα Ζήλεια, Κάκια Αναλυτή, Αφροδίτη Γρηγοριάδου, Δώρα Σιτζάνη, Καίτη Παπανίκα, Κατερίνα Βασιλάκου, Άννα Βαγενά και Μαιρούλα Ευαγγέλου.

Μοχθηροί Τύποι / Αντίπαλο Δέος

οι κλασσικοί "κακοί" των ταινιών του Ξανθόπουλου. Δηλαδή: Στέφανος Στρατηγός, Γιώργος Μούτσιος, Μάνος Κατράκης, Ανέστης Βλάχος, Κώστας Κακκαβάς, Μπισλάνης Δημήτρης και Θόδωρός Μορίδης.

Λοιποί Συμπρωταγωνιστές

οι υπόλοιποι, που δεν μπορούν να ενταχθούν στις πρώτες δύο κατηγορίες. Οι Ελένη Ζαφειρίου, Βασιλάκης Καϊλας, Γιώργος Βελέντζας, Παντελής Ζερβός, Λαυρέντης Διανέλλος, Νάσος Κεδράκας, Λυκούργος Καλλέργης, Δήμος Σταρένιος, Μιράντα Κουνελάκη, Θόδωρος Έξαρχος και Κώστας Καζάκος.

Κάντε κλικ στις παραπάνω κατηγορίες για να μεταφερθείτε στα βιογραφικά των συμπρωταγωνιστών!